logo

+34 938673923

escola@avetroig.com

C/ Bruc, 4

Sant Celoni

Horari d'atenció:

Matí: 08:30h-13:00h Tarda: 15:00h-17:30h

logo

+34 938673923

escola@avetroig.com

C/ Bruc, 4

Sant Celoni

Matins: 08:30 h -13:00 h Tardes: 15:00 h - 17:30 h

Els nostres eixos

Escola familiar

Escola familiar, de valors i amb professorat vocacional.

Xavier Ortuzar Crespo

2018-02-14T14:42:25+00:00

Xavier Ortuzar Crespo

Escola familiar, de valors i amb professorat vocacional.

Una gran família

Moltissimes felicitats!!!...sou una gran família i us portarem sempre al cor!!!

Miguel Sánchez

2016-03-14T15:19:08+00:00

Miguel Sánchez

Moltissimes felicitats!!!…sou una gran família i us portarem sempre al cor!!!

Estem encantats amb l’Escola

Estem encantats amb l'Escola. El més important és veure a la nostra filla anar cada dia contenta!
Felicitats per la vostra feina!

Laura Garcia

2016-03-14T15:19:18+00:00

Laura Garcia

Estem encantats amb l’Escola. El més important és veure a la nostra filla anar cada dia contenta! Felicitats per la vostra feina!

A l’Escola L’Avet Roig desenvolupem el nostre Projecte Educatiu empoderant els i les nostres alumnes per tal que siguin homes i dones lliures, autònoms, crítics i compromesos. Ho fem en català com a llengua vehicular, comptant sempre amb la participació de les famílies i amb l’ajuda d’un entorn incomparable com és el Montseny per fer un aprenentatge proper, actiu i vivencial, respectant en tot moment l’evolució individual de l’alumne i potenciant les intel·ligències múltiples (si voleu més informació sobre les intel·ligències múltiples féu click aquí).

Creativitat

Som una escola creativa perquè sabem que aquesta serà una competència bàsica per encarar un futur ple de novetats pel que fa a estudis postobligatoris i, com a conseqüència, també ple de novetats a escala professional. Estem oberts a la imaginació!

La creativitat és la capacitat de generar noves idees per resoldre problemes. Els nens i nenes de l’Avet Roig són alumnes autònoms, creatius i segurs de si mateixos. Treballem la creativitat de moltes maneres diferents:

  • Amb la pintura (pintem sobre paper, amb cavallets, a les finestres, amb les mans i els peus, estudiem pintors…).
  • Amb la resolució de conflictes (busquem solucions per problemes que sorgeixen a l’aula, al pati, …).
  • Amb la improvisació (fem obres de teatre, ens inventem contes, cantem i ballem…).

Expressió

A l’Avet Roig potenciem l’expressió oral i l’expressió corporal, utilitzant el cos i la paraula com a vehicle conductor i facilitant que els nostres alumnes estiguin habituats a expressar-se en el més ampli sentit de la paraula.

L’expressió és una eina cabdal per a la comunicació. A l’Avet Roig sabem que és molt important saber-se expressar des de ben petits, sigui de manera verbal o no verbal. Aprenem a expressar-nos a través dels diferents llenguatges: el verbal, el corporal, l’emocional o l’artístic. Els nens i nenes necessiten poder explicar el que senten, el que pensen, el que necessiten o simplement poder-se comunicar amb els i les mestres així com amb  els seus companys/es.

Potenciació de l'anglès

Formar nois i noies amb capacitat d’obrir-se al món és un dels nostres èxits. Per això molts dels nostres alumnes acaben estudiant o treballant amb projectes internacionals. Garantir una comunicació plurilingüe és un dels objectius del nostre Projecte Educatiu.

El domini de l’anglès és un requisit indispensable pel futur dels nostres alumnes. A la nostra Escola donem molta importància a la potenciació de l’anglès. A part de dins la pròpia assignatura, es treballa des de P3 en àrees com la informàtica i la música i serveis com el menjador. A més a més tenim estones on el treballem a l’aula a través de cançons, contes, jocs a la pissarra digital…

Raonament lògic

Treballar el raonament lògic permet que els nostres alumnes puguin desenvolupar una de les intel·ligències múltiples donant-los eines i recursos diferents dels convencionals per resoldre problemàtiques futures.

El raonament és una facultat mental que permet resoldre problemes mitjançant la raó. Per això des d’Educació Infantil fins a l’ESO treballem el raonament lògic. Ho fem amb jocs diversos, blocs lògics, jocs de taula, resolent problemes del dia a dia tots junts o fent experiments…

Aprendre a aprendre

Sabem que els aprenentatges es consoliden amb la curiositat, amb el plaer que ens aporten els coneixements. Conscients que avui en dia és imprescindible la formació continuada per afrontar una carrera professional, sigui quin sigui el seu àmbit, fomentem entre el nostre alumnat el plaer d’aprendre constantment: aprendre a aprendre.

L’aprenentatge és constant a totes les etapes. A la nostra escola treballem de manera molt manipulativa i vivencial. Fem que tinguin ganes d’aprendre, ja que tenim en compte els seus interessos i aprenem jugant, treballant, fent sortides, fent grups internivells etc.

Treball en Equip

Dins el nostre Projecte Educatiu, el treball cooperatiu té un pes molt important. Actualment aquesta és una competència bàsica, imprescindible per afrontar amb garanties qualsevol projecte de futur. No només els donem les eines necessàries sinó que també treballem els valors que engloben l’aprenentatge cooperatiu.

El treball cooperatiu és fonamental en totes les etapes educatives. És per això que ja des d’Educació Infantil s’introdueixen diferents tècniques d’aprenentage cooperatiu. Els més petits de l’escola comencen treballant en parelles (pinten, fan invents, llegeixen, escenifiquen …) i a poc a poc es van fent grups més grans. Aprenen a comunicar-se, a treballar en equip, a tenir paciència, a compartir… En definitiva aconsegueixen eines pel futur.

WhatsApp Contacta'ns