logo

+34 938673923

escola@avetroig.com

C/ Bruc, 4

Sant Celoni

Horari d'atenció:

Matí: 09:00h-13:00h

Tarda: 15:00h -17:00h

logo

+34 938673923

escola@avetroig.com

C/ Bruc, 4

Sant Celoni

Horari d'estiu Matí: 09:00 h -13:00 h Tarda: Tancat

8. Reglament

Escola familiar

Escola familiar, de valors i amb professorat vocacional.

Xavier Ortuzar Crespo

2018-02-14T14:42:25+01:00

Xavier Ortuzar Crespo

Escola familiar, de valors i amb professorat vocacional.

Estem encantats amb l’Escola

Estem encantats amb l'Escola. El més important és veure a la nostra filla anar cada dia contenta!
Felicitats per la vostra feina!

Laura Garcia

2016-03-14T15:19:18+01:00

Laura Garcia

Estem encantats amb l’Escola. El més important és veure a la nostra filla anar cada dia contenta! Felicitats per la vostra feina!

Una gran família

Moltissimes felicitats!!!...sou una gran família i us portarem sempre al cor!!!

Miguel Sánchez

2016-03-14T15:19:08+01:00

Miguel Sánchez

Moltissimes felicitats!!!…sou una gran família i us portarem sempre al cor!!!

Bon ambient i ganes de millorar

El bon ambient i les ganes de millorar que hi ha.

Jaume Alba

2020-12-17T15:00:49+01:00

Jaume Alba

El bon ambient i les ganes de millorar que hi ha.

La millor escola de món

La millor escola de món

Nuria

2020-12-17T18:50:08+01:00

Nuria

La millor escola de món
  1. REGLAMENT DE LA I CURSA SOLIDÀRIA DELS AVETS
Art.1 L’AFA de l’Avet Roig, amb la col·laboració de l’escola L’Avet Roig i de l’Ajuntament de Sant Celoni, organitza la primera Cursa Solidària dels Avets, que se celebrarà el 19 de desembre de 2021, amb l’escola Avet Roig com a punt de sortida.
Art.2 Aquesta cursa està emmarcada dins els actes de La Marató de TV3.
Art.3 La Cursa Solidària dels Avets és una cursa inclusiva. La participació està oberta a tothom.
Art.4 Les inscripcions es faran per internet a l’enllaç inscripcions.cat. El termini màxim per fer inscripcions serà el dilluns 13 de desembre de 2021. No s’acceptaran inscripcions el mateix dia de la prova. Límit d’inscripcions: 300 participants. Queda a discreció dels organitzadors ampliar, per causes extraordinàries, el termini establert d’inscripcions.
Art.5 El preu de la inscripció a la cursa serà de 5 €. Aquest import es destinarà íntegrament a La Marató de TV3.
Art.6 La Cursa Solidària dels Avets estarà organitzada per categories (P-3, P-4, P-5, Prebenjamins: Primària (1r i 2n), Benjamins: Primària (3r i 4t), Alevins: Primària (5è i 6è), Infantils: ESO (1r i 2n), Cadets: ESO (3r i 4t), Joves (16 a 30 anys) i Adults (31 a 100 anys). Al seu torn, cada categoria tindrà classificació femenina i masculina. Queda a discreció dels organitzadors modificar, amb caràcter excepcional, alguna d’aquestes categories.
Art.7 Tindran trofeus els 3 primers classificats en totes les categories a partir de prebenjamins, masculines i femenines. La resta de participants d’infantil, primària i secundària tindran una medalla commemorativa. Tots els participants, quan finalitzin la cursa, rebran un detall per la seva participació.
Art.8 L’avituallament de cada cursa serà a l’arribada.
Art.9 El lliurament de dorsals es realitzarà el dijous 16 i divendres 17 de desembre entre les 17:05h i les 18h, al pati de l’Escola Avet Roig. De manera excepcional, es podran recollir el mateix dia de la cursa, de 9h a 9:45h (tot i que per qüestions d’organització resulta preferible haver-ho fet abans). Serà imprescindible disposar de dorsal per poder participar a la cursa.
Art.10 Caldrà respectar les mesures COVID-19 que estigun vigents en el moment de celebració de la cursa. El compliment de totes les indicacions donades en aquest sentit serà un requisit indispensable per poder participar a la prova.
Art.11 La totalitat de les curses (o només algunes d’elles) podran ser anul·lades o modificades en cas que l’organització consideri que les condicions meteorològiques no són compatibles amb la pràctica segura de les activitats previstes. Igualment, les curses es podran suspendre si les condicions de salut pública impossibiliten la celebració de l’acte previst atenent les indicacions donades per les autoritats competents en la matèria. Queda a discreció de l’organització valorar altres motius de caire excepcional per a suspendre les curses. Amb independència de la causa, en cas de suspensió de la prova (per les raons justificades anteriorment descrites), s’entendrà de manera general que es renuncia al reemborsament de l’import aportat, en el benentès que es tracta d’una cursa solidària i que la totalitat d’aquest import va destinat a La Marató de TV3. Si algun participant, tanmateix, desitja el reemborsament dels 5 € en concepte d’inscripció, caldrà que ho notifiqui a l’organització el mateix dia de la prova. En tot cas, l’organització valorarà, en cas de suspensió, la possibilitat de realitzar la prova en unes dates alternatives.
Art.12 PROTECCIÓ DE DADES

D’acord amb la llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre, totes les dades dels participants seran incloses en un fitxer privat propietat dels organitzadors amb la finalitat exclusiva de la gestió de la prova. Els participants donen el seu consentiment a què les seves dades personals siguin publicades a les llistes d’inscrits.

Art. 13 DRETS D’IMATGE

L’acceptació d’aquest reglament implica obligatòriament que el participant autoritza a l’organització de la Cursa dels Avets a la realització de fotografies i filmació de la cursa i en dona el seu consentiment per a usos exclusius de l’organització. En aquest sentit, l’organització podrà utilitzar les imatges de la cursa per motius d’interès propi, com poden ser la documentació de les activitats i la seva eventual difusió.

Art. 14 Els pares/mares/tutors dels menors d’edat hauran d’autoritzar la participació dels menors signant el document que se’ls facilitarà per a aquest fi en el procés d’inscripció.
Art. 15

 

 

 

L’organització es reserva el dret de desqualificar algun participant si aquest no compleix les regles aquí establertes, així com aquelles normes d’obligat compliment que es deriven de la participació en una cursa d’aquestes característiques: conservar el dorsal fins a l’arribada, fer el recorregut complet establert per a la categoria per a la qual es participa, respectar en tot moment la resta de participants, etc.
Art. 16 El sol fet d’inscriure’s a la cursa significa l’acceptació d’aquest reglament.