logo

+34 938673923

escola@avetroig.com

C/ Bruc, 4

Sant Celoni

Horari d'atenció:

Matí: 09:00h-13:00h

Tarda: 15:00h -17:00h

logo

+34 938673923

escola@avetroig.com

C/ Bruc, 4

Sant Celoni

Horari d'estiu Matí: 09:00 h -13:00 h Tarda: Tancat

Educació Primària

Escola familiar

Escola familiar, de valors i amb professorat vocacional.

Xavier Ortuzar Crespo

2018-02-14T14:42:25+01:00

Xavier Ortuzar Crespo

Escola familiar, de valors i amb professorat vocacional.

Estem encantats amb l’Escola

Estem encantats amb l'Escola. El més important és veure a la nostra filla anar cada dia contenta!
Felicitats per la vostra feina!

Laura Garcia

2016-03-14T15:19:18+01:00

Laura Garcia

Estem encantats amb l’Escola. El més important és veure a la nostra filla anar cada dia contenta! Felicitats per la vostra feina!

Una gran família

Moltissimes felicitats!!!...sou una gran família i us portarem sempre al cor!!!

Miguel Sánchez

2016-03-14T15:19:08+01:00

Miguel Sánchez

Moltissimes felicitats!!!…sou una gran família i us portarem sempre al cor!!!

Bon ambient i ganes de millorar

El bon ambient i les ganes de millorar que hi ha.

Jaume Alba

2020-12-17T15:00:49+01:00

Jaume Alba

El bon ambient i les ganes de millorar que hi ha.

La millor escola de món

La millor escola de món

Nuria

2020-12-17T18:50:08+01:00

Nuria

La millor escola de món

En aquesta etapa, els infants es troben en una transició que els portarà al finalitzar aquest cicle a les portes de la preadolescència, experimentant canvis biològics, psicològics i cognitius.

A partir d’aquesta edat ja posseeix una capacitat intel·lectual notòria, com manifesta pel fet de ser capaç de llegir, resoldre problemes algebraics i manifestar altre tipus d’aptituds instrumentals.

L’escolarització juga un paper clau en aquest procés. L’adquisició de nous coneixements en l’escola possibilita una reorganització cognitiva que determina l’actuació dels infants, permetent comprendre i resoldre adequadament els problemes als quals s’enfronten.

Xalem llegint
 • Convertim a l’alumne/a en el protagonista del seu aprenentatge.
 • Fomentem la responsabilitat, els hàbits, i la motivació davant del treball, tot buscant l’enriquiment individual i grupal.
 • Aprenem reflexionant, valorant resultats i fomentant l’esperit crític.
 • Desdibuixem cursos per a arribar a objectius de cicle a partir de triparticions.
 • Utilitzem el treball en equip com a eina per a resolució de problemes, cohesió de grup i potenciació de les diferents Intel·ligències Múltiples.
 • L’espai de l’aula i la seva distribució també ha de facilitar aquest treball, per això les taules estan col·locades en grups reduïts.
 • Potenciem el treball cooperatiu com a eina de cohesió de grup i per fomentar les pròpies capacitats individuals i l’autoestima.
 • Els valors de solidaritat i empatia es treballen de forma interdisciplinar. Participació en la Jornada per la Pau. Activitats de la nostra ONG: Tubab.
 • Fomentem la capacitat d’empatitzar davant d’altres realitats socials. Activitat intergeneracional amb la llar d’avis.

A l’Escola l’Avet Roig definim els nostres eixos característics dins del projecte CREIX:

 • C de Projecte CREA: Ser creatiu implica ser capaç de trobar noves solucions als problemes que se’ns plantegen. Fomentem la creativitat a partir del treball amb materials diversos, des d’unes matemàtiques més manipulatives fins a una plàstica on experimentem  amb textures i colors. Potenciem la creativitat musical inventant ritmes i melodies, experimentant amb la veu, instruments i l’expressió corporal.
 • R de Projecte RAONEM: Fomentem el raonament. Incentivem el Raonament lògic i el pensament abstracte  amb les Matemàtiques manipulatives, la Gamificació (aprenentatge i raonament a través dels jocs), la Robòtica i la Programació en anglès des de P-4. Fem sessions d’escacs per potenciar l’estratègia i el raonament.
 • E de Projecte EXPRESSA’T: Fomentem l’expressió. Facilitem moments per comunicar-nos tant oralment com de forma escrita. Fomentem els relats de vivències personals. Potenciem activitats, treballs i exposicions en grup. Fem activitats emprant el teatre, la mímica o la plàstica. Donem molta importància al llenguatge musical a través de la cançó i la dansa com a formes d’expressió.
 • I d’INTERNACIONALITZACIÓ: Som Escola Plurilingüe acreditada per PIPE (Pla Integral de Plurilingüisme Educatiu). Impartim les matèries d’informàtica i música en anglès. Fem immersió lingüística en anglès a l’hora de menjador. Ofertem Escola  d’Idiomes en horari extraescolar. A Secundària els i les alumnes s’inicien en altres idiomes com són el francés i l’alemany. Participaran en projectes d’e-twinnings i Erasmus + i a partir de 2n d’ESO podran cursar el High School d’Estats Units (Batxillerat Dual).
 • X de Projecte XALEM  LLEGINT: BOJOS PER LA LECTURA Potenciem la lectura destinant-hi una franja diària a tots els cursos i etapes educatives amb el suport de la Biblioteca d’aula. Afavorim el gust per la lectura entre petits i grans amb el Company Lector, on els nens i nenes de la ESO ens venen a explicar contes, fer obres de teatre, ens acompanyen a visitar la biblioteca de Sant Celoni…La Biblioteca de l’escola és un espai pensat per poder xalar amb la lectura.

Relació família-escola: Les famílies de l’Escola participen activament en les diferents activitats proposades. La comunicació entre la tutor/a i la família és contínua.

Sortides i colònies: Som una escola activa. Consolidem l’aprenentatge  amb sortides per l’entorn (pel poble, pel bosc,…). Anem de colònies amb tots els cursos. És un moment únic per compartir vivències.

Festes populars: Tots som Escola. Celebrem les festes i tradicions conjuntament amb les famílies.