logo

+34 938673923

escola@avetroig.com

C/ Bruc, 4

Sant Celoni

Horari d'atenció:

Matí: 09:00h-13:00h

Tarda: 15:00h -17:00h

logo

+34 938673923

escola@avetroig.com

C/ Bruc, 4

Sant Celoni

Horari d'estiu Matí: 09:00 h -13:00 h Tarda: Tancat

Vine a veure’ns

Som una escola privada-concertada de Sant Celoni amb més de 50 anys d’història! Oferim un acompanyament dels nostres alumnes des de l’Educació Infantil, la Primària i Secundària fins al Batxillerat per proporcionar un desenvolupament integral i motivador.

Apostem per una educació de qualitat a través d’un aprenentatge vivencial, proper i autònom, amb un projecte educatiu innovador i arrelat al nostre entorn. Comptem amb un equip docent que treballa de forma cohesionada, adaptant-se a les necessitats i evolució de cadascun dels nostres alumnes.

Sol·licita la teva entrevista personal

He llegit i accepto la política de privacitat.

Situem l’alumne en el centre del seu aprenentatge

Considerem que cada etapa és única i diferent per a cada nen o nena. Per això, oferim espais d’aprenentatge creatius i d’expressivitat, projectes cooperatius, motivació per la llengua estrangera i gust per la lectura. A més, treballem amb l’objectiu que l’alumnat obtingui la millor preparació per encarar amb èxit el seu futur acadèmic.

Creixent plegats

Eduquem en un ambient proper en el qual, gràcies al suport de les famílies, impulsem un model educatiu adaptat a les necessitats actuals.

Creixent en valors

El nostre projecte educatiu aporta a l’alumnat les eines necessàries per encarar el seu futur, així com els valors que engloben l’aprenentatge cooperatiu.

Creixent com a escola

A més d’oferir el servei de menjador en anglès i la tecnologia a les aules, iniciem un procés d’ampliació del centre per oferir el Batxillerat i nous espais educatius.

Si tens dubtes o vols fer-nos alguna altra consulta, truca'ns en horari escolar.