logo

+34 938673923

escola@avetroig.com

C/ Bruc, 4

Sant Celoni

Horari d'atenció:

Matí: 09:00h-13:00h

Tarda: 15:00h -17:00h

logo

+34 938673923

escola@avetroig.com

C/ Bruc, 4

Sant Celoni

Horari d'estiu Matí: 09:00 h -13:00 h Tarda: Tancat

Plurilingüisme i internacionalització

Escola familiar

Escola familiar, de valors i amb professorat vocacional.

Xavier Ortuzar Crespo

2018-02-14T14:42:25+01:00

Xavier Ortuzar Crespo

Escola familiar, de valors i amb professorat vocacional.

Estem encantats amb l’Escola

Estem encantats amb l'Escola. El més important és veure a la nostra filla anar cada dia contenta!
Felicitats per la vostra feina!

Laura Garcia

2016-03-14T15:19:18+01:00

Laura Garcia

Estem encantats amb l’Escola. El més important és veure a la nostra filla anar cada dia contenta! Felicitats per la vostra feina!

Una gran família

Moltissimes felicitats!!!...sou una gran família i us portarem sempre al cor!!!

Miguel Sánchez

2016-03-14T15:19:08+01:00

Miguel Sánchez

Moltissimes felicitats!!!…sou una gran família i us portarem sempre al cor!!!

Bon ambient i ganes de millorar

El bon ambient i les ganes de millorar que hi ha.

Jaume Alba

2020-12-17T15:00:49+01:00

Jaume Alba

El bon ambient i les ganes de millorar que hi ha.

La millor escola de món

La millor escola de món

Nuria

2020-12-17T18:50:08+01:00

Nuria

La millor escola de món

L’Escola L’Avet Roig aposta fermament per un projecte plurilingüe en què els alumnes es puguin desenvolupar en un entorn internacional.

Per fer possible aquest repte el nostre projecte contempla les següents accions:

Som escola acreditada per PIPE (Pla Integral de Plurilingüisme Educatiu). Aquest curs 20-21 l’Escola ha acreditat el nivell PAP d’aquesta entitat.

L’Escola L’Avet Roig també realitza projectes internacionals que impliquen la mobilitat dels nostres alumnes als països que hi participen. Aquests projectes són finançats per la Unió Europea amb l’objectiu de col·laborar entre diferents escoles d’Europa per aconseguir millorar l’educació dels nostres alumnes.

Actualment estem treballant dins el projecte European Future Skills amb la participació d’Estonia, Letònia, Alemanya, Grècia, Portugal i nosaltres. Aquest projecte té una durada de 2 cursos escolars (2020 a 2022).

A l’Escola cada Etapa realitza un projecte Etwinning al curs. Aquests projectes són col·laboracions entre escoles europees per tal d’aconseguir que els nostres alumnes treballin en un entorn internacional.

El Batxillerat Dual (High School d’Estats Units) dona la possibilitat d’obtenir la doble titulació acadèmica (Espanyola i Estats Units). Els i les alumnes, de manera voluntària, poden entrar en aquest projecte internacional mitjançant el qual podran estudiar assignatures del currículum americà amb un tutor/a a Florida i amb un seguiment per part de l’Escola.

Per tal de normalitzar el treball internacional a l’Escola acollim auxiliars de conversa, que s’estan formant per ser mestres, d’altres parts d’Europa. Aquests auxiliars només parlen en anglès així que els alumnes i personal de l’Escola ha de comunicar-se amb ells en aquesta llengua.

  • El curs 19-20 vam acollir a la Melisa.
  • El curs 20-21 estem acollint a la Duygu i la Rafaella.

“L’Aprenentatge Integrat de Continguts i Llengües Estrangeres (AICLE, en anglès Content Language Integrated LearningCLIL) és un corrent que defensa que als contextos escolars existeix un major èxit en l’aprenentatge de les llengües estrangeres quan es fan servir aquestes llengües per ensenyar matèries comunes.

L’AICLE es tracta d’un enfoc educatiu mitjançant el qual una llengua estrangera s’utilitza com a eina per a l’ensenyament d’una matèria no lingüística on llengua i contingut s’entrellacen de forma que els continguts de la matèria es desenvolupen a través de la llengua estrangera i la llengua estrangera es desenvolupa a través dels continguts de la matèria. L’aplicació de la metodologia AICLE ofereix als alumnes la possibilitat d’aprendre una llengua de manera natural, contempla els diferents estils d’aprenentatge, promou les habilitats de pensament i requereix de més esforç cognitiu. A més, ofereix una dimensió social i cultural, integra les tecnologies de la informació i comunicació, aplica un ventall molt ample de tipologia de tasques per assegurar la comprensió dels conceptes i els alumnes tenen moltes més hores de contacte amb la llengua meta en diferents contextos. En definitiva, mitjançant AICLE es pot formar persones que siguin capaces d’entendre, parlar, llegir i escriure a diferents nivells competencials, en diferents llengües i en diferents nivells de cognició. Ensenyar-aprendre part dels continguts curriculars a través d’una llengua estrangera s’ha convertit en un factor fonamental per poder garantir uns nivells d’aprenentatge avançats entre l’alumnat de les nostres escoles. En aquest sentit, AICLE s’ha convertit en l’indiscutible referent a nivell europeu i el sector de l’ensenyament requereix de professionals capaços d’aplicar i implementar la millor metodologia AICLE a les seves escoles.

Actualment impartim les següents assigantures AICLE:

  • Educació infantil: ICT i música.
  • Educació primària: ICT, música i Medi Natural (només a Cicle Superior).
  • Educació secundària: ICT, música, Educació Física i Biologia i Geologia (aquest curs només 1r).
  • Batxillerat: Cultura Científica i Educació Física.

Per la tarda tenim escola d’idiomes i ofertem classes d’anglès per a tots els nivells. També ofertem grups d’alemany i francés.

Tots aquells alumnes i adults interessats a obtenir una titulació oficial d’anglès, des de l’A2 fins al B2, poden avaluar-se a la nostra Escola de l’Oxford Test of English.