logo

+34 938673923

escola@avetroig.com

C/ Bruc, 4

Sant Celoni

Horari d'atenció:

Matí: 09:00h-13:00h

Tarda: 15:00h -17:00h

logo

+34 938673923

escola@avetroig.com

C/ Bruc, 4

Sant Celoni

Horari d'estiu Matí: 09:00 h -13:00 h Tarda: Tancat

Educació Secundària

Escola familiar

Escola familiar, de valors i amb professorat vocacional.

Xavier Ortuzar Crespo

2018-02-14T14:42:25+01:00

Xavier Ortuzar Crespo

Escola familiar, de valors i amb professorat vocacional.

Estem encantats amb l’Escola

Estem encantats amb l'Escola. El més important és veure a la nostra filla anar cada dia contenta!
Felicitats per la vostra feina!

Laura Garcia

2016-03-14T15:19:18+01:00

Laura Garcia

Estem encantats amb l’Escola. El més important és veure a la nostra filla anar cada dia contenta! Felicitats per la vostra feina!

Una gran família

Moltissimes felicitats!!!...sou una gran família i us portarem sempre al cor!!!

Miguel Sánchez

2016-03-14T15:19:08+01:00

Miguel Sánchez

Moltissimes felicitats!!!…sou una gran família i us portarem sempre al cor!!!

Bon ambient i ganes de millorar

El bon ambient i les ganes de millorar que hi ha.

Jaume Alba

2020-12-17T15:00:49+01:00

Jaume Alba

El bon ambient i les ganes de millorar que hi ha.

La millor escola de món

La millor escola de món

Nuria

2020-12-17T18:50:08+01:00

Nuria

La millor escola de món

L’adolescència és una etapa important de canvi, única i diferent en cada persona: s’inicia com a infant i se’n surt com a jove. Entremig, l’adolescent haurà d’afrontar grans transformacions físiques, psicològiques, emocionals i socials, durant les quals necessitarà l’acompanyament dels adults (pare, mare, tutor o tutora), que hauran de mantenir-se a prop però a la vegada lluny, per respectar el desig de llibertat i d’independència del noi o noia aquesta etapa.

 • Proporcionem espais en què l’alumnat aprèn a autoregular el seu aprenentatge: compartim objectius i criteris d’avaluació, proposem activitats adaptades a les necessitats de l’alumne i afavorim la reflexió sobre allò que ha après.
 • Potenciem el treball cooperatiu que situa als alumnes en el centre de l’aprenentatge afavorint la diversitat present a l’aula.  L’aprenentatge cooperatiu pretén que els alumnes es vinculin estretament entre ells, de manera que cada un sap que el seu esforç personal ajuda els companys i companyes  a aconseguir l’èxit tant a nivell grupal com individual. La distribució de les aules en grups reduïts respon a aquesta finalitat.
 • Impulsem projectes solidaris a través de l’ONG de l’escola TUBAB organitzant i participant en propostes diverses a nivell municipal o escolar: Jornada per la PAU, col.laboració amb l’escola de Mali, ajut a altres ONG…
 • Proporcionem eines i estratègies als nostres alumnes per tal que aprenguin a gestionar les emocions: Prendre consciència, aprendre a regular-les i dur a terme l’autoconeixement per adquirir una major autonomia, una actitud més positiva i una millor autoestima.
 • Dotem als/les alumnes de les competències necessàries per al desenvolupament integral de la seva persona i portem a terme una orientació personalitzada que els permeti accedir al projecte de futur escollit.

A l’Escola l’Avet Roig definim els nostres eixos característics dins del projecte CREIX.

 • C de Projecte CREA: Fomentem la creativitat, la responsabilitat i l’autonomia deixant que el mateix alumnat potencïi les seves habilitats en un entorn creatiu. Fem presentacions de treballs en diferents formats i suports audiovisuals, deixant que l’alumne desenvolupi la seva imaginació.
 • R de Projecte RAONEM: Fomentem el raonament lògico-matemàtic. Incentivem el Raonament lògic i el pensament abstracte. Fem robòtica i programació en anglès. Participem en les Proves Cangur i en el Fem Matemàtiques.
 • E de Projecte EXPRESSA’T: Fomentem l’expressió. Facilitem moments per expressar-nos tan oralment com de forma escrita. Potenciem l’expressió oral  a través de debats, en els quals el respecte i la tolerància són fonamentals. Fem representacions teatrals.
 • I d’INTERNACIONALITZACIÓ: Som Escola Plurilingüe i Multicultural, acreditada per PIPE (Pla Integral de Plurilingüisme Educatiu). Impartim les matèries d’informàtica i Educació Física (1r ESO) en anglès. Fem immersió lingüística en anglès a l’hora de menjador. Ofertem Escola  d’Idiomes en horari extraescolar. Introduïm els idiomes de francès i alemany fent grups flexibles. Participem en projectes d’e-twinnings i Erasmus+. A partir de 2n d’ESO poden cursar on-line el High School d’Estats Units (Batxillerat Dual).
 • X de Projecte XALEM  LLEGINT: BOJOS PER LA LECTURA Fomentem la lectura. Els i les alumnes de 4t d’ESO fan Acompanyament Redactor de manera trimestral amb els nens i nenes de 3r d’Educació Primària i Acompanyament Lector quinzenalment amb alumnes de P5 i Cicle Inicial.
 • Tallers: Realitzem tallers internivell rotatius de 1r a 4t una tarda a la setmana relacionats amb tots els àmbits i competències: experimentació al laboratori, llenguatge cinematogràfic, expressió teatral, scrapbooking, món sostenible, el què mengem, ioga emocional…
 • Relació família-escola: Les famílies de l’Escola participen activament en les diferents activitats proposades. La comunicació entre la tutor/a i la família és contínua.
 • Sortides i colònies: Som una escola activa. Consolidem l’aprenentatge  amb sortides que complementen el currículum treballat a l’aula. Organitzem colònies de 1r a 3r d’ESO i el viatge de final de curs a 4t.
 • Festes populars: Tots som Escola. Celebrem les festes i tradicions conjuntament amb les famílies.
 • Orientació: Els i les alumnes d’ESO reben un assessorament individualitzat destinat a l’orientació d’estudis postobligatoris.