logo

+34 938673923

escola@avetroig.com

C/ Bruc, 4

Sant Celoni

Horari d'atenció:

Matí: 09:00h-13:00h

Tarda: 15:00h -17:00h

logo

+34 938673923

escola@avetroig.com

C/ Bruc, 4

Sant Celoni

Horari d'estiu Matí: 09:00 h -13:00 h Tarda: Tancat

Educació Infantil

Escola familiar

Escola familiar, de valors i amb professorat vocacional.

Xavier Ortuzar Crespo

2018-02-14T14:42:25+01:00

Xavier Ortuzar Crespo

Escola familiar, de valors i amb professorat vocacional.

Estem encantats amb l’Escola

Estem encantats amb l'Escola. El més important és veure a la nostra filla anar cada dia contenta!
Felicitats per la vostra feina!

Laura Garcia

2016-03-14T15:19:18+01:00

Laura Garcia

Estem encantats amb l’Escola. El més important és veure a la nostra filla anar cada dia contenta! Felicitats per la vostra feina!

Una gran família

Moltissimes felicitats!!!...sou una gran família i us portarem sempre al cor!!!

Miguel Sánchez

2016-03-14T15:19:08+01:00

Miguel Sánchez

Moltissimes felicitats!!!…sou una gran família i us portarem sempre al cor!!!

Bon ambient i ganes de millorar

El bon ambient i les ganes de millorar que hi ha.

Jaume Alba

2020-12-17T15:00:49+01:00

Jaume Alba

El bon ambient i les ganes de millorar que hi ha.

La millor escola de món

La millor escola de món

Nuria

2020-12-17T18:50:08+01:00

Nuria

La millor escola de món

L’etapa dels nens i nenes de 3 a 6 anys és un període de grans avenços en el creixement, el desenvolupament físic i la coordinació motora. Aprèn les habilitats necessàries per jugar i treballar amb altres nens/nenes. En aquesta etapa tenen el primer contacte amb l’Escola.

A l’Avet Roig des de ben petits, els nens i nenes creixen en un espai familiar, vivencial i motivador. Els hi proporcionem experiències i vivències adaptades a les seves necessitats perquè es desenvolupin tenint en compte les emocions, els valors, els continguts… Els acompanyem en el seu procés d’aprenentatge i creixement personal.

 • Entenem l’Escola com un espai comú on Família i Mestres tenim una relació molt propera.
 • A partir de rutines i l’assoliment d’hàbits, fem que aprenguin de manera significativa
 • Treballem de forma manipulativa i vivencial. Fem que tinguin ganes d’aprendre,  tenint en compte els seus interessos i necessitats.
 • Aprenem de forma activa: jugant, treballant, fent sortides, grups internivells, etc.
 • Donem molta importància al treball cooperatiu per assolir junts els nostres objectius.
 • Aprenem a compartir i a respectar-nos els uns als altres.
 • A partir de contes i situacions de la vida quotidiana es parla de la pau i la solidaritat.
 • Treballem les emocions mitjançant el conte, el joc i la conversa. Amb aquest treball aprenem a gestionar les nostres pròpies emocions.

A l’Escola l’Avet Roig definim els nostres eixos característics dins del projecte CREIX:

 • C de Projecte CREA: construïm, inventem contes, juguem a mímica, busquem solucions a problemes, fomentem el pensament creatiu… Treballem la creativitat amb diferents activitats realitzades en gran i petit grup i en grups internivells. Les fem dins de l’aula, a l’atelier d’infantil (on a vegades les famílies venen a crear amb nosaltres), al pati…
 • R de Projecte RAONEM: Fomentem el raonament. Incentivem el Raonament lògic i el pensament abstracte amb les Matemàtiques manipulatives, la Gamificació (aprenentatge i raonament a través dels jocs), la Robòtica i la Programació en anglès des de P-4.
 • E de Projecte EXPRESSA’T: Aprenem a expressar-nos a través dels diferents llenguatges: el verbal, el corporal, l’emocional o l’artístic. Aprofitem qualsevol moment del dia perquè els nens/es puguin explicar les seves vivències, experiències o preocupacions. Aprenem cançons i poemes, ens inventem endevinalles i preparem obres de teatre amb la resta de l’Escola. Treballem el llenguatge musical mitjançant la cançó i el moviment com a formes d’expressió.
 • I d’INTERNACIONALITZACIÓ: Som escola acreditada per PIPE (Pla Integral de Plurilingüisme Educatiu). Impartim matèries no lingüístiques en anglès des dels 3 anys i fem immersió lingüística en anglès a l’hora de menjador. Per la tarda tenim escola d’idiomes, i a més, quan els nens/es es facin una mica més grans (a la ESO) començaran amb nous idiomes com el francès i l’alemany, participaran en projectes d’e-twinnings i Erasmus +, i a partir de 2n d’ESO podran cursar el High School d’Estats Units (Batxillerat Dual)…
 • X de Projecte XALEM  LLEGINT: BOJOS PER LA LECTURA Potenciem la lectura destinant-hi una franja diària a tots els cursos i etapes educatives amb el suport de la Biblioteca d’aula. Afavorim el gust per la lectura entre petits i grans amb el Company Lector, on els nens i nenes de la ESO ens venen a explicar contes, fer obres de teatre, ens acompanyen a visitar la biblioteca de Sant Celoni…La Biblioteca de l’escola és un espai pensat per poder xalar amb la lectura.

Relació família-escola: Les famílies de l’Escola participen activament en les diferents activitats proposades, com acompanyar-nos a les sortides, venir a fer activitats a l’aula… A més hi ha una comunicació diària entre la tutora i la família.

Període d’adaptació: Els nens de P3 necessiten un període d’adaptació tranquil, i on puguin trobar un espai acollidor i segur. És per això que durant el primer trimestre comptem amb l’ajuda d’altres Mestres a l’aula, a part de la tutora. I els nens/es que fan servir ús de menjador, poden dormir la migdiada.

Hort: Els nens/es d’Educació Infantil tenim un hort que cuidem durant tot l’any. Entre tots plantem, recollim i provem tot el que collim!

Piscina: Els nens/es d’Educació Infantil anem a la piscina els dimecres per la tarda

Sortides i colònies: Som una escola molt activa i ens agrada sortir a experimentar pel poble, pel bosc i fer sortides. A més, des de P3, anem de colònies cada any. És un moment únic per compartir amb els amics, amigues i mestres dos dies plens de bons moments , noves experiències i sobretot molts riures i ganes de passar-ho bé junts.

Festes populars: Tots som Escola. Celebrem les festes i tradicions conjuntament amb les famílies.

Projectes internivells: Cada any realitzem un projecte internivell, on tots els nens i nenes de P3,P4 i P5 treballem junts. Alguns projectes que hem fet són: Joan Miró, Els Dinosaures, L’Aigua..