logo

+34 938673923

escola@avetroig.com

C/ Bruc, 4

Sant Celoni

Horari d'atenció:

Matí: 08:30h-13:00h Tarda: 15:00h-17:30h

logo

+34 938673923

escola@avetroig.com

C/ Bruc, 4

Sant Celoni

Matins: 08:30 h -13:00 h Tardes: 15:00 h - 17:30 h

Som centre examinador de l’Oxford Test of English

Aprendre idiomes és una clau molt valuosa que obre múltiples panys! Des del coneixement de noves cultures, la millora de la sociabilitat i la comunicació amb gent de tot el món, les facilitats a l’hora de viatjar, el valor professional afegit o el desenvolupament integral d’un mateix, són uns quants d’entre molts altres avantatges!

A l’Avet Roig som conscients que dotar els nostres alumnes d’aquestes habilitats els ajudarà a avançar cap al seu futur amb més garanties i recursos. És per això que ens han concedit la certificació oficial com a centre examinador de l’Oxford Test of English. A partir d’ara, tots aquells alumnes i adults interessats a obtenir una titulació oficial d’anglès, des de l’A2 fins al B2, podran avaluar-se a l’escola.

L’examen és online i té una durada de dues hores, en les quals els alumnes s’examinen a través de diverses parts: reading, listening, writing i speaking. La Universitat d’Oxford certifica els resultats i són homologables dins el Marc Comú Europeu.

Per a més informació, contacteu amb l’escola i resoldrem tots els vostres dubtes.

WhatsApp Contacta'ns