logo

+34 938673923

escola@avetroig.com

C/ Bruc, 4

Sant Celoni

Horari d'atenció:

Matí: 09:00h-13:00h

Tarda: 15:00h -17:00h

logo

+34 938673923

escola@avetroig.com

C/ Bruc, 4

Sant Celoni

Horari d'estiu Matí: 09:00 h -13:00 h Tarda: Tancat

Som centre examinador de l’Oxford Test of English

Aprendre idiomes és una clau molt valuosa que obre múltiples panys! Des del coneixement de noves cultures, la millora de la sociabilitat i la comunicació amb gent de tot el món, les facilitats a l’hora de viatjar, el valor professional afegit o el desenvolupament integral d’un mateix, són uns quants d’entre molts altres avantatges!

A l’Avet Roig som conscients que dotar els nostres alumnes d’aquestes habilitats els ajudarà a avançar cap al seu futur amb més garanties i recursos. És per això que ens han concedit la certificació oficial com a centre examinador de l’Oxford Test of English. A partir d’ara, tots aquells alumnes i adults interessats a obtenir una titulació oficial d’anglès, des de l’A2 fins al B2, podran avaluar-se a l’escola.

L’examen és online i té una durada de dues hores, en les quals els alumnes s’examinen a través de diverses parts: reading, listening, writing i speaking. La Universitat d’Oxford certifica els resultats i són homologables dins el Marc Comú Europeu.

Per a més informació, contacteu amb l’escola i resoldrem tots els vostres dubtes.