logo

+34 938673923

escola@avetroig.com

C/ Bruc, 4

Sant Celoni

Horari d'atenció:

Matí: 09:00h-13:00h

Tarda: 15:00h -17:00h

logo

+34 938673923

escola@avetroig.com

C/ Bruc, 4

Sant Celoni

Horari d'estiu Matí: 09:00 h -13:00 h Tarda: Tancat

Estrenem batxillerat!

La nostra escola ha aparegut aquesta setmana passada al diari El 9 Nou per una notícia que ens fa moltíssima il·lusió: l’estrena, el curs vinent, del batxillerat. D’aquesta manera, ens convertim en L’ÚNIC CENTRE EDUCATIU DE SANT CELONI que ofereix l’ensenyament des dels 3 anys (P3) fins als 18 (2n de batxillerat). I per poder fer-ho, hem fet una ampliació de 600 metres quadrats de les nostres instal·lacions, així com una renovació general del nostre centre.

Es podran cursar els itineraris d’humanitats, ciències socials, tecnologia i ciències de la salut. I és que el nostre objectiu és oferir un ampli ventall de possibilitats i matèries perquè cada alumne trobi el seu camí i aconsegueixi un futur ple d’èxits. Sempre, amb un seguiment personalitzat dels alumnes, acompanyant-los en tot moment a ells i a les seves famílies, i atenent les seves necessitats.

Amb la intenció de seguir potenciant aquest tracte familiar i proper, en l’àmbit de l’atenció individualitzada, fem un pas més enllà. D’aquesta manera, cada un dels i les alumnes podran escollir el seu tutor segons les seves necessitats, objectius i afinitats personals i acadèmiques.

Educant les persones de demà
A l’Avet Roig desenvolupem el nostre Projecte Educatiu empoderant els i les alumnes per tal que siguin homes i dones lliures, autònoms, crítics i compromesos. Comptant sempre amb la participació de les famílies i amb l’ajuda d’un entorn incomparable com és el Montseny per fer un aprenentatge proper, actiu i vivencial, respectant en tot moment l’evolució individual de l’alumne.

Entenem l’ensenyament com una educació integral i aquesta com un procés individual i col·lectiu de maduració i d’adquisició de coneixements, treballant i potenciant les emocions per tal de gaudir en tot moment del procés d’aprenentatge. Aquest projecte té com a valors essencials el treball, la creativitat, la llibertat, la responsabilitat, l’autonomia personal, la solidaritat i l’acceptació de la diversitat individual i col·lectiva. Per dur-lo a terme, comptem amb un gran equip pedagògic, que permet oferir una educació de qualitat enfocada a formar persones autònomes amb capacitat d’assolir un projecte de vida valuós, desenvolupant-se acadèmicament i enriquint-se personalment.

Si voleu més informació, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres o demanar una entrevista personal a través del formulari

Noticia 9 NOU