logo

+34 938673923

escola@avetroig.com

C/ Bruc, 4

Sant Celoni

Horari d'atenció:

Matí: 09:00h-13:00h

Tarda: 15:00h -17:00h

logo

+34 938673923

escola@avetroig.com

C/ Bruc, 4

Sant Celoni

Horari d'estiu Matí: 09:00 h -13:00 h Tarda: Tancat

Nou projecte internacional d’Erasmus +

Per tal de fomentar la internacionalització a l’Escola, un dels nostres eixos vertebradors, el curs passat vam presentar un projecte per poder participar en un Erasmus Plus KA229, un programa d’intercanvi d’alumnat i professorat finançat per la Unió Europea. La nostra proposta ha tingut una molt bona acollida per part dels organismes europeus i en conseqüència, hem estat seleccionats per formar-ne part.

El projecte porta per nom European Future Skills” i té com a objectiu compartir les diverses metodologies que han de portar els nostres alumnes a adquirir les habilitats necessàries per incorporar-se amb plenes garanties al canviant món laboral d’arreu d’Europa. És un projecte d’Escola que quedarà integrat en el nostre projecte educatiu de Centre i en el que participem 6 escoles europees (d’Estònia, Letònia, Alemanya, Grècia, Portugal i Espanya).

 

 

 

Té una durada de dos cursos escolars en els que es farà una sèrie de treballs en grups internacionals (on cada alumne és d’un país diferent) i implicarà l’intercanvi d’alumnat (de 2n i 3r d’ESO) i professorat a cadascun dels països participants durant estades d’una setmana. Degut a la pandèmia les primeres visites als països participants s’endarriran uns mesos.

 

http://www.europeanfutureskills.eu/